Vertaalbureau

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Vertaalbureau Tongo in Maastricht. Daarom zorgen we ervoor dat u voor een aantrekkelijk tarief al uw vertaalopdrachten aan ons kunt overlaten. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan andere vertaalbureaus, door een uitgekiende planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie. Zo garanderen we u de laagste prijs én tegelijkertijd de beste kwaliteit.

Specifieke tarieven

Bij Tongo werken we met een woordprijs. Voor Engels is dat € 0,12 per woord. Voor Frans en Duits betaalt u € 0,14 per woord en voor Spaans, Italiaans, Turks, Pools en Portugees betaalt u € 0,15 per woord. Russisch, Arabisch en alle andere beschikbare talen zijn € 0,16 per woord. Dit geldt voor vertalingen van en naar het Nederlands. Staat uw gewenste talencombinatie hier niet bij? Neem dan direct contact op voor meer informatie of doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Voor grotere opdrachten bieden we een offerte op maat aan.

Bereken zelf uw prijs

Bent u benieuwd wat uw vertaalopdracht kost bij VertaalDuits.nl? Dat kunt u snel en gemakkelijk zelf berekenen. Dat doet u door het aantal woorden van het te vertalen document te vermenigvuldigen met de woordprijs, dan berekent u de prijs exclusief BTW. Voor een prijs inclusief BTW vermenigvuldigt u dit bedrag met 1,21. Heeft u vragen, al dan niet over grotere teksten? Neem telefonisch contact op via 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.