Spoed vertaling

Heeft u met spoed een vertaler nodig voor uw officiële documenten, zakelijke papieren of persoonlijke brieven? Wilt u met uw organisatie de grens over en onze Oosterburen aan boord halen? Dan kan het zijn dat u een vertaling sneller nodig heeft dan gepland. Dat is niet erg, VertaalDuits.nl kan vertalen uit en naar het Duits tegen een spoedtarief.

Tarieven

Snel een vertaling opleveren is één van de voordelen van werken met VertaalDuits.nl. Daarom rekenen we in de meeste gevallen geen extra kosten bij een spoedklus die wij uitvoeren. Wanneer een uitzonderlijke situatie zich voordoet, kan het voorkomen dat wij dat wel doen. Dit laten wij u weten alvorens wij de opdracht aannemen, zodat u weet waar u aan toe bent. In veel van die situaties is het spoedtarief het standaardtarief met een maximaal van 15% aan extra kosten. Heeft u een spoedvertaling uit of naar het Duits? Neem dan contact met ons op om te leren wat het daarvoor geldende spoedtarief is.

Waarom kiezen voor VertaalDuits.nl

VertaalDuits.nl plaats klanttevredenheid hoog in het vaandel, ook bij spoedvertalingen. Dat ziet u terug in onze tevredenheidsgarantie en tijdens het persoonlijk contact voor, tijdens en na de vertaling. U bent verzekerd van een correcte vertaling bij uw spoedklus in diverse talen, waar niet per se extra kosten aan zijn verbonden. Onze tarieven vindt u hier en voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarom kiest u voor VertaalDuits.nl.