Regulier

Een goede vertaling hoeft niet onnodig duur te zijn. Daarom bieden wij u altijd onze voordeligste tarieven aan in een heldere, inzichtelijke offerte. Bij ons betaalt u gemiddeld 15% minder dan de standaardprijs die wordt gerekend voor een vertaling. Deze scherpe prijzen kunnen wij u bieden dankzij een uitgekiende planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie. VertaalDuits.nl vertaalt al naar het Duits vanaf € 0,14 per woord.

Zelf berekenen

Een schatting maken van de prijs van de vertaling kunt u zelf ook doen. Dat doet u door het aantal te vertalen woorden te vermenigvuldigen met de woordprijs, exclusief BTW. Het minimum te vertalen woorden is 100. Het totaalbedrag inclusief BTW berekenen kan door het eerder uitgerekende bedrag te vermenigvuldigen met 1,21, het Nederlands BTW-tarief. Zo maakt u het uzelf gemakkelijk om vooraf te weten wat u gaat betalen.

Offerte op maat

Voor een grote tekst of een combinatie van meerdere vreemde talen, kunt u een offerte op maat aanvragen. Neem daarvoor contact met ons op. Bel naar 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl.