Polis vertaling

De juiste polisvertaling

Bent u op zoek naar een vertaler die uw polis naar het Duits kan vertalen? Die u een goede vertaling presenteert waarmee u zich kunt redden in Duitsland of Oostenrijk? Dan bent u op zoek naar VertaalDuits.nl. Wij vertalen uw polis naar het Duits of juist naar het Nederlands. Dit wordt gedaan door één van de bij ons aangesloten vertalers, die allen een (ver)taalopleiding hebben afgerond en een ruime ervaring hebben opgedaan.

Tarieven bij VertaalDuits.nl

Een goede polisvertaling hoeft niet duur te zijn, om die reden bieden wij u scherpe vertaaltarieven aan. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus. Zo bespaart u op de kosten van uw polisvertaling én daarnaast kunt u rekenen op een unieke, persoonlijke en snelle service.

Spoedvertalingen en tarieven

Wij erkennen het belang van een snel ontvangen vertaling, om het om een polis gaat of een ander product. Binnen zeer korte tijd heeft u goed en volledig vertaalde polis binnen, wat past bij uw en onze strakke deadlines. Wilt u uw polis laten vertalen door VertaalDuits.nl? Neem dan direct contact met ons op zodat we u een schatting kunnen geven van de opleverdatum. Voor beëdigde vertalingen hanteren wij een bijzondere prijs, waardoor uw vertaling nog goedkoper wordt.